Document Actions
logo museo napolibeniculturali
immagine
Periudha e Antikitetit te Vone
Kliko këtu për të zmadhuar imazhin

Ne kete periudhe shfaqen per here te pare monumentet e kultit të krishterë,  Ndërtimi i tyre është i lidhur me pranimin e krishtërimit si fe zyrtare. Arti i periudhës së antikitetit të vonë përfaqësohet nga mozaiku, kryesisht me motive gjeometrike, por gjatë shek. V-VI te eres sone, u futen dhe motivet kishtare.

Informacion i mëtejshëm
Bibliografia:
« Dhjetor 2017 »
Di Mo Ma En Fr Sh
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri