Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Publikime

Publikime nga Muzeu Historik Kombëtar

Sektori i Muzeologjisë,  Metodikës dhe Botimeve, në bashkëpunim me sektorët e  tjerë, ka realizuar në MHK këto  botime:


 •   Bibliografia "Skënderbeu në shtypin e Lëvizjes Kombëtare, v.1880 - 1912", botim i realizuar në bashkëpunim me "Albanica" të Prishtinës me autore Liljana Verdho
   
 •    Revista Muzeologjike  (nr.1- 2002, nr.2-2003,  nr.3- 2004
 •    Nënë Tereza” (Bibliografi,  përpiluar nga Liliana Verdho.  Tiranë, 2003).
   
 •     “Ligjërime për Nënë  Terezën”, Tiranë 2003
   
 •    Portretet e një shpirti”,  Tiranë 2003
   
 •    Codex Scanderbeg”, Libri  i Skënderbeut, Tiranë 2005
   
 •     “Kostandin Balsha”, Milan  Shuflai, Tiranë 2005
    
 •     “Grishësi i MHK
« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri